.

.

New
ААА Батерии | Високи Перформанси Алкални Батерии | Долготрајни - Сите Намена Батерии за Домаќинство и за Бизнис(48 Pack) јас VitPro

ААА Батерии | Високи Перформанси Алкални Батерии | Долготрајни - Сите Намена Батерии за Домаќинство и за Бизнис(48 Pack)

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

Се задржи на акции на батерии и да ги замени, кога е тоа потребно.Безбедни за животната средина : Овие батерии се исправен во поширок опсег на температури, па без разлика дали сте во снег градот или топла и влажна место, Vit Pro алкални батерии ќе работат најдобро за вас.Бидете сигурни за користење на батерии во играчки, далечински контроли, и сè што бара повеќе од енергија.Изработени по меѓународните стандарди : ANSI C18.Vit Pro батерии се достапни во голем број на видови и големини, кои им служат на потребите на сите.Доаѓа во две пакети - 24 и 48, овие батерии се одлично да се акции за различни употреба.Максимална Моќност : На Vit Pro алкални батерии се на висок капацитет и биле дизајнирани и проверени во однос на истекување, да се обезбеди вашите уреди се безбедни и заштитени од било какво истекување.Батериите можат да бидат зачувани и да се користат за до 7 години.Безбедни за животната средина : Овие aaa батерии се исправен во поширок опсег на температури, па без разлика дали сте во снег градот или топла и влажна место, Vit Pro алкални батерии ќе работат најдобро за вас.Ултра долготрајни батерии : Vit Pro алкални батерии траат до 10 пати подолго од било обичните батеријата, идеален за напојување на уреди кои се повеќе во употреба.1 M Дел 2, IEC 60086-1, IEC 60086-2, IEC 60086-5.7-годишно рок на траење : Овие батерии се добро да се користи за едно време.1 M Дел 1, ANSI C18.Бидете сигурни за користење на ааа батерии во играчки, далечински контроли, и сè што бара повеќе од енергија.Vit Pro батерии се достапни во голем број на видови и големини, кои им служат на потребите на сите.Бидете сигурни за користење на батерии во играчки, далечински контроли, и сè што бара повеќе од енергија.Таа и понатаму останува во совршена состојба, ако се чуваат правилно. Vit Pro ААА Високи Перформанси Алкални Батерии моќ на различни видови на уреди кои се користат на ден-за-ден основа, се дизајнирани за да го направи животот паметни и да живеат комфорно.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди