.

.

New
FEIN 63134360076 ХСС Dura Калај D36x50 Core Вежба, Мулти-Боја

FEIN 63134360076 ХСС Dura Калај D36x50 Core Вежба, Мулти-Боја

DEN 3086.40

Тековен
Во продавницата

Производителот гаранција може да не се применува.ХСС Dura 50 core вежба со Weldon држачот.Едб површина слој за супериорен во однос на издржливоста и плови својства.Метрички димензии, сечење на длабочина од 50 mm.ХСС Dura 50 core вежба со Weldon holder HSS Dura 50 core вежба со Weldon holder Ti N површина слој за супериорен во однос на издржливоста и плови својства.Метрички димензии, сечење на длабочина од 50 mm.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди