.

.

New
Црна Acetal Пластични Бар - 1 Дебела x 5 Широк x 12 Долго

Црна Acetal Пластични Бар - 1 Дебела x 5 Широк x 12 Долго

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

Облик : Бар; Материјал : Acetal Кополимер; Одделение : Стандард; Поддршка Тип : Обична.Дебелина : 1"; Толеранција На Дебелината : (-0.016" - +0.043"); Ширина : 5"; Ширина Толеранција : (-0.25" - +0.25"); Должина : 12"; Должина Толеранција : (-1" - +1").Боја : Црна; Јасност : Нетранспарентно; Затегнувачка Цврстина : 9,100 psi; Затегнувачка Цврстина Оценка : Добра; Влијание Сила : 1.1 ft. - кг./во.; Влијанието На Сила Оценка : Сиромашните.Коефициент на Fricton : 0.35; Триење Оценка : Slippery; Апсорпција на Вода : 0.0022; Апсорпција на Вода Оценка : Добра; Цврстина : Rockwell M90. Густина : 0.051 кг / cu.во.; Температурата Опсег : -50° до 180° F; Спецификации се Сретна : УЛ 94 ПОЛУПАНСИОН.Попозната како acetal кополимер, овој материјал е најлесно да се машина , носат-отпорни, и влага-отпорни.Овој Производ е Произведен во Кина.Дебелина : 1"; Толеранција На Дебелината : (-0.016" - +0.043"); Ширина : 5"; Ширина Толеранција : (-0.25" - +0.25"); Должина : 12"; Должина Толеранција : (-1" - +1").Боја : Црна; Јасност : Нетранспарентно; Затегнувачка Цврстина : 9,100 psi; Затегнувачка Цврстина Оценка : Добра; Влијание Сила : 1.1 ft. - кг./во.; Влијанието На Сила Оценка : Сиромашните.Коефициент на Fricton : 0.35; Триење Оценка : Slippery; Апсорпција на Вода : 0.0022; Апсорпција на Вода Оценка : Добра; Цврстина : Rockwell M90. Густина : 0.051 кг / cu.во.; Температурата Опсег : -50° до 180° F; Спецификации се Сретна : УЛ 94 ПОЛУПАНСИОН.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди