.

.

New
4.91078.0025 - Size : 25 g - 1-Hexyl-3-methylimidazolium tris(pentafluoroethyl) trifluorophosphate, висока Чистота - Случајот на 105 (25g)

4.91078.0025 - Size : 25 g - 1-Hexyl-3-methylimidazolium tris(pentafluoroethyl) trifluorophosphate, висока Чистота - Случајот

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

Големина : 25 g.Пакување : Стаклени Шишиња(s).Добавувачот Нема. : 4.91078.0025. 4.91078.0025 - Size : 25 g - 1-Hexyl-3-methylimidazolium tris(pentafluoroethyl) trifluorophosphate, висока Чистота - Случајот на 105 (25g).

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди