.

.

New
Gepe 3861E CardSafe Екстремни за Compact Flash, SD, Smart Media, Мултимедијална Картичка, & Memory Stick (Оникс)

Gepe 3861E CardSafe Екстремни за Compact Flash, SD, Smart Media, Мултимедијална Картичка, & Memory Stick (Оникс)

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

Има 4-Compact Flash, 4-SD, 4-Smart Media, 4-мултимедијална картичка, и 4-Мемориски Стапчиња.До 8 картички можат да бидат зачувани во зависност од медиумите тип.Направени од Makrolon BASF.Статички-доказ.Шок отпорни.Прашина-доказ.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди