.

.

New
1S 2S 3S Еден 12.6 V Капацитет Индикатор Модул Сина Екранот Електрично Возило Моќ Тестер,2S 8.4 V

1S 2S 3S Еден 12.6 V Капацитет Индикатор Модул Сина Екранот Електрично Возило Моќ Тестер,2S 8.4 V

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

1.Батерија тип на електричната енергија испорачана на екранот. 2.Широка примена области : литиум батерија. 3.Користејќи Метод : поврзете се прикаже одбор позитивни и негативни порта со тестирани батеријата позитивни и негативни порта,дигитални цевка ќе се прикаже реално време батеријата на електричната енергија испорачана. 4.Дигитални Боја : преглед црвена,го прикажува блок сина (кога батеријата на електричната енергија испорачана е полна,ќе биде вклучено). 1.Батерија тип на електричната енергија испорачана display2.Широка примена области : литиум battery3.Користејќи Метод : поврзете се прикаже одбор позитивни и негативни порта со тестирани батеријата позитивни и негативни порта,дигитални цевка ќе се прикаже реално време батеријата електрична енергија quantity4.Дигитални Боја : преглед црвена,го прикажува блок сина (кога батеријата на електричната енергија испорачана е полна,тоа ќе биде сите)Дисплеј на Електричната енергија Испорачана Параметар : 1.Кога батеријата напон е над N*3.3 V,тоа ќе го осветлуваат 1 блок на електричната енергија испорачана (забелешка : N претставува батеријата количество)2.Кога батеријата напон е над N*3.5 V,тоа ќе го осветлуваат 2 блокови на електрична енергија quantity3.Кога батеријата напон е над N*3.7 V,тоа ќе го осветлуваат 3 блокови електрична енергија quantity4.Кога батеријата напон е над N*3.9 V,тоа ќе го осветлуваат 4 блокови електрична енергија quantity5.Кога батеријата напон е помало од N*3.3 V,4 блокови екранот ќе се исклучи;тоа претставува батеријата е помалку од 3.3 V,и можете да ја полните battery Type : Напон Regulator Application : Computeris_customized : Yes.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди