.

.

New
РБЦ Heim Лежишта Род Крајот Имајќи FT5 Женски, Само-Подмачкување, 0.3125 Создаден.3125-24 Теми

РБЦ Heim Лежишта Род Крајот Имајќи FT5 Женски, Само-Подмачкување, 0.3125 Создаден.3125-24 Теми

DEN 3235.92

Тековен
Во продавницата

Само-подмачкување за апликации каде relubrication не е практичен или пожелно.Користи кертриџ тип на проект за оптимален избор на материјали за топката, раса и род крајот тело.Воена спецификација род крајот одобрена на SAE-AS81935 (порано МИЛИ-Б-81820) и од -100 С до +350 F. Земја на потекло : сад.Женски Род Крајот, RH нишка, со лагер, Само-подмачкување за апликации каде relubrication не е практичен или пожелно, Користи кертриџ тип на проект за оптимален избор на материјали за топката, раса и род крајот тело, Воена спецификација род крајот одобрена на SAE-AS81935 (порано МИЛИ-Б-81820) и од -100 С до +350 F.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди