.

.

New
НОВ DVD-RW/CD-RW Dual Layer DVD Диск Режач за HP Павилјон DV4000/ZV6000/ZD8000 (DVD&CD-Режач)

НОВ DVD-RW/CD-RW Dual Layer DVD Диск Режач за HP Павилјон DV4000/ZV6000/ZD8000 (DVD&CD-Режач)

DEN 996.72

Тековен
Во продавницата

Ова е вистински / оригинална HP Дел DVD Режач Диск.за HP Павилјон DV4000 ZV6000 ZD8000. Контакт и информации c Bear вашиот лаптоп модел кога се купени. 8 X Напишете DVD-R 8 X Напишете DVD+R 6 X Напишете DVD-RW 6 X Напишете DVD+RW 5 X DVD-RAM меморија 24 X Напишете CD-R 24 X Напишете CD-RW 4 X DVD+R DL Двојна(двоен) Слој 24 X Прочитајте CD 8 X Прочитајте DVD Компатибилен со Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/Vista.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди