.

.

New
KFidFran LM20UU Линеарна Топката Лежишта 20mm Понесе 32-милиметри OD 42mm Долго за CNC Машина 3D Печатач 4pcs(LM20UU Linearkugellager 20 мм Bohrung 32 mm Außendurchmesser 42 mm lang за CNC-Maschine 3D-4 дракер ...

KFidFran LM20UU Линеарна Топката Лежишта 20mm Понесе 32-милиметри OD 42mm Долго за CNC Машина 3D Печатач 4pcs(LM20UU Linearkugellager

DEN 1531.20

Тековен
Во продавницата

KFid Fran LM20 UU Линеарна Топката Лежишта 20mm Понесе 32-милиметри OD 42mm Долго за CNC Машина 3 D Печатач 4pcs Linear движење лежишта обезбеди слобода на движење во една насока.Често се користи во комбинација со цилиндрични бунари или железница.Челик топката е во точка контакт со вратило и ротира со многу малку frictional отпор, па како да се добие непречено движење со висока прецизност.Линеарни Топката Имајќи Движење Слајд Units Grease можат да се применуваат пред да се користи за да се подобри мазност.Одржување на подмачкување на оптички шахти и водичи за време на работата.Се препорачува оптоварување е 80% од отценети оптоварување, го надминува оценет оптоварување ќе влијае на флуидност.Табела треба да биде на ниво за време на инсталацијата, во спротивно тоа ќе се меша со инсталација калибрација.Бараат редовно чистење и одржување.X-Y маси, линеарна фази, машина слајдови и други напредни слајдови користат линеарна движење лагери за да се обезбеди движење по двете X и Y повеќе оска.Applications Replacement на делови од 3 D печатач железнички единица.Замена на заеднички машинската guideway компоненти.Ласерски (гравирање машина) железнички set-up и делови replacement Construction и замена на мали планирање машина маси, превозници, шини и делови.Механички Slides2-оската, 3-axis Benches Linear Stages Description во German LM20 UU Linearkugellager 20 мм Bohrung 32 mm Außendurchmesser 42 mm lang за CNC-Maschine 3 D-Дракер .. 4 Stück[GRÖSSE] - Modell : LM20 UU, 20x32x42mm metrisches Doppeldichtungs-Linearlager[VERWENDUNG] - Linearlager sind Teil фон Linearbewegungssystemen, умре oft во Verbindung мит zylindrischen Wellen oder Führungen verwendet werden.[EIGENSCHAFTEN] - Diese Kugellager sind mit zwei Gummistaubabdichtungen versehen, um das Eindringen фон Schmutz, Wasser und Fremdkörpern zu verhindern[FÄHIGKEIT] - Statische Tragfähigkeit (Кор) : 863 N, Dynamische Tragfähigkeit (Cr) : 1370 N (empfohlene Последните beträgt 80 % der Nennlast,darf умре Nenn.[SIZE] - Модел : LM20 UU, 20x32x42mm Метрички Двојно Печат Линеарна Имајќи. [УПОТРЕБА] - Линеарни лагери се дел од линеарно движење системи, често се користи во комбинација со цилиндрични шахти или guideways. [КАРАКТЕРИСТИКИ] - Овие топката лого со две гумени остатоци затворени за да се спречи ingress на нечистотија, вода и странски разлика. [СПОСОБНОСТ] - Статичен Капацитет (Кор) : 863 N, Динамичка носивост (Cr) : 1370 N (се Препорачува оптоварување е 80% од оценет оптоварување, да не ги надмине оценет оптоварување.)([FÄHIGKEIT] - Statische Tragfähigkeit (Кор) : 863 N, Dynamische Tragfähigkeit (Cr) : 1370 N (empfohlene Последните beträgt 80 % der Nennlast, darf умре Nennlast nicht überschreiten.). [АПЛИКАЦИИ] - Механички слајдови, 2-оската и 3-axis маси, се вози вратило, линеарна маси, 3 D принтери, и др.([ANWENDUNGEN] - Mechanische Schlitten, 2-Achsen - und 3-Achsen-Tische, Antriebswelle, Lineartische, 3 D-Дракер .. usw.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди