.

.

New
(Нова) Englander дупчалка со спирална бургија Моторни Пелети Шпоретот Работи, го Заменува Merkle-Korff B4415UI AMP-CCW1 СТП-047040 / B4415UI / AMP-CCW1

(Нова) Englander дупчалка со спирална бургија Моторни Пелети Шпоретот Работи, го Заменува Merkle-Korff B4415UI AMP-CCW1

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

Одговара на Модели : 25-PDV 25-PDVC 25-ПИ 25-PAF 25-PDVP 55-SHP10 55-SHP10 L. 55-SHP20 55-TRP10 55-SHP22 55-SHP22 L 55-TRP15 55-TRP22 SHP25. 55-TRP25 Американскиот Американски Стандард НАС 25-5670. Дел Броеви : СТП-047040 / B4415 UI / AMP-CCW1. Одговара на Модели : 25-PDV 25-PDVC 25-ПИ 25-PAF 25-PDVP 55-SHP10 55-SHP10 L 55-SHP20 55-TRP10 55-SHP22 55-SHP22 L 55-TRP15 55-TRP22 SHP25 55-TRP25 Американскиот Американски Стандард НАС 25-5670 GEARCASE ИЗГРАДБА Gearcase : Цинк умре фрлија Подмачкување : Маст исполнет Брзини : Појачани челик и фенолни Лежишта : Монтажа на Сферични : Сите позиции Ротација : CCW соочува вратило Окно : 3/8" дијаметар x 1" долго со рамни, појачани МОТОРНИ ИЗГРАДБА Тип : Засенчени пол Заштита : Отпорност или термички заштитена * Hz : 60 или 50 Должност : Наизменична Лежишта : Само-подмачкување бронза ракав Изолација : Класа Б УЛ и АДС Моторни Води : 6" од bobbin Дел Броеви : СТП-047040 / B4415 UI / AMP-CCW1 Спецификации : ~ 1 ВРТЕЖИ во минута, КОНТРА стрелките на часовникот Ротација (Кога се Соочува Вратило) ~ 120 V AC, 60 Hz ~ 3/8" Дијаметар x 1 1/8" Должина на Вратило.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди