.

.

New
ИНДУСТРИСКИ MRO 16133602 460V 3.0 ЕДЕН NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO 16133602 460V 3.0 ЕДЕН NSNP-ОЕМ

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).МОТОР, 1 HP, 1750 RPM, 460 V, 3.0 A.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди