.

.

New
Гума Isolator, Шок Апсорпција M6 Гумена Монтажа Отпор на Триење 4pcs Тапацир за Дизел Мотори за Компресори за Воздух(DE3030 М8)

Гума Isolator, Шок Апсорпција M6 Гумена Монтажа Отпор на Триење 4pcs Тапацир за Дизел Мотори за Компресори за Воздух(DE3030

DEN 362.16

Тековен
Во продавницата

4. Едноставна геометриска дизајн поддржува динамични перформанси и стабилност под странични/странично сили. 1. Главно се користи за компресори за воздух, дизел мотори, бензински мотори, вода, пумпи, заварување машини и друга опрема. 2. Шок апсорпција, амортизирање и да се избегне иселувањето и лизгање на механички тело предизвикани од вибрации. 3. Заштита на машината е нормална работа и да добиете добар околината, намалување на бучавата и шок очигледно. 5. Издржливи висок квалитет метал врзани гума дел, се спротивстави на стареење, триење и топлина. 1. Главно се користи за компресори за воздух, дизел мотори, бензински мотори, вода, пумпи, заварување машини и друга опрема. 2. Шок апсорпција, амортизирање и да се избегне иселувањето и лизгање на механички тело предизвикани од вибрации. 3. Заштита на машината е нормална работа и да добиете добар околината, намалување на бучавата и шок очигледно. 4. Едноставна геометриска дизајн поддржува динамични перформанси и стабилност под странични/странично сили. 5. Издржливи висок квалитет метал врзани гума дел, се спротивстави на стареење, триење и топлина.

Останатите карактеристики

Material:
Rubber + Metal
Breaking strength:
≥14Mpa
Tear strength:
≥45N/mm
Pull strength:
400%
Optional size:
DE30*15 M8, DE30*20 M8, DE30*30 M8
   :
Package list:
4 * Rubber Mount :
Обновено

Слични понуди