.

.

New
JOYSTAR Мраз Дробилката Ножот со Замена Тегла База Капа, 2 Гума О Прстен Запечатување Прстен Дихтунзи Комбо,се Вклопува Oster 4961 blender нож,Oster 4961 Мраз Дробилката Сечилото,os

JOYSTAR Мраз Дробилката Ножот со Замена Тегла База Капа, 2 Гума О Прстен Запечатување Прстен Дихтунзи Комбо,се Вклопува

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

Компатибилен со Oster Прецизна Комбинација 5-купот blender, Чиста Комбинација, Точно се Вклопуваат, Точни се Вклопуваат, Едноставна Мешавина.Компатибилен со Oster blenders, како што се : Наследство се Вклопуваат во blender, Класична Серија, Обратна Кршете, се Изврши Мешавина, Прецизна Комбинација 6-купот, 10-Брзина Blender, Брзо се Вклопуваат,. 1 Oster 4961 Мраз Дробилката Сечилото/ 1 Oster Blender Тегла Дното Капа База/2 Гума О Прстен Дихтунзи.Oster Мраз Дробилката Сечилото 4961 + Oster Замена Тегла База + 2 Гума О Прстен Запечатување Прстен Дихтунзи.Комбо Комбо вклучува : 1 Oster 4961 Мраз Дробилката Сечилото 1 Oster Blender Тегла Дното Капа База 2 Гума О Прстен Дихтунзи Refresh & оживее вашиот Oster blende.Oster Мраз Дробилката Сечилото 4961 + Oster Замена Тегла База + 2 Гума О Прстен Запечатување Прстен Дихтунзи Комбо Комбо вклучува : 1 Oster 4961 Мраз Дробилката Сечилото 1 Oster Blender Тегла Дното Капа База 2 Гума О Прстен Дихтунзи Refresh & оживее вашиот Oster blender.Компатибилен со повеќето Oster 5 и 6-купот на стакло или пластика тегли.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди