.

.

New
2019 S 4 Монета Американски Иновации Доказ $1 Монети - во OGP со Грб Доказ

2019 S 4 Монета Американски Иновации Доказ $1 Монети - во OGP со Грб Доказ

DEN 623.76

Тековен
Во продавницата

" Грузија $1 Монета признава Доверители' Градина, основана во 1730s.Овој дизајн се забележува силуета на Топови против ноќното небо, со голем број на ѕвезди видливи." На стилизирана брзини претставуваат индустријата и иновации.На 2019 Американски Иновации $1 Монета Доказ Сет карактеристики четири прекрасни монети слави и во чест на значајни Американски иновации и пионерски напори на поединци или групи во Делавер, Пенсилванија, Њу Џерси, и Грузија. 2019 $1 Монета Обратна Дизајни На Делавер $1 Монета признава астроном Annie Скок Топови, кои развија систем за класифицирање на ѕвезди кои се уште се користат денес. 4 Монета Доказ Сет.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди