.

.

New
Остри ЕЛ-6490B Electroniic Организатор

Остри ЕЛ-6490B Electroniic Организатор

DEN 300.00

Тековен
Во продавницата

Преносни џеб големина електронски мемориски уред од пред дена на мобилни телефони.Продавници околу 2100 записи во телефонскиот именик.Таа има функција да снимате годишнината датуми и планови.Тоа има часовник и калкулатор!.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди