.

.

New
QTY2 3M СУПЕР 77 7.3 ОЗ Спреј Лепак Лепило МОЖЕ да се Компатибилни со АВТОМОБИЛ Аудио Конкуренција Кутија

QTY2 3M СУПЕР 77 7.3 ОЗ Спреј Лепак Лепило МОЖЕ да се Компатибилни со АВТОМОБИЛ Аудио Конкуренција Кутија

DEN 1972.80

Тековен
Во продавницата

7.3 оз 3 M СУПЕР 77 ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ СПРЕЈ ЛЕПАК. 2 КОНЗЕРВИ, 7.3 ОЗ, 3 M Супер 77 Повеќенаменски Спреј Лепило е високи капи, висока покриеност и брзо сушење лепило.Ниска впие во-за долготрајна врска.Висока покриеност и агресивни капи, Обврзници брзо во 15 секунди Општи индустриски, пакување, инфузија калапи, сува лежеше-up, сув ѕид, дрво работи, мебел, специјализирани возила, морски и греење, вентилација и клима (HVAC) Поврзување, со приложување, да се почитуваат, за прицврстување, обезбедување, лепење, tacking, лепење, грчевито држејќи се и виси.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди