.

.

New
Кертриџ/Filter 60923, Органска Пареа/Киселина Гас/P100

Кертриџ/Filter 60923, Органска Пареа/Киселина Гас/P100

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

P100 particulate филтер.Nosh одобрени против одредени органски vapors и киселите гасови.Касети и филтри.Земја на потекло : сад. 3 M Кертриџ/Filter 3 M60923, Органска Пареа/Киселина Гас/P100 е NIOSH одобрени против одредени органски vapors, киселите гасови и particulates.Тоа може да се користи во различни апликации вклучувајќи ги и петрохемиската, лаборатории, фармацевтски и хемиски производство.Кога правилно опремено, на кертриџ помага да се обезбеди респираторна заштита од одредени органски vapors, хлор, водороден хлорид, сулфур диоксид, водород или sulfide или водород флуорид и particulates во концентрација до 10 пати Дозволена Exposure Limit (PEL) со половина лице парчиња или 50 пати PEL со полно лице парчиња.Полно лице парчиња мора да биде квантитативно одговара тестирани за да тврдат дека доделени заштита фактор над 10 во негативен притисок на владата.Не користите во средини кои се веднаш опасни за животот или здравјето (IDLH). 2 по пакет.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди