.

.

New
Кабел Локатор на Подземни Цевки Детектор Жица Tracker 12V да 400V AC DC Локација Уред Телефон за Механичка

Кабел Локатор на Подземни Цевки Детектор Жица Tracker 12V да 400V AC DC Локација Уред Телефон за Механичка

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

Чувствителноста на приемникот може да се прилагоди или рачно или автоматски.Компактна структура, силен и издржлив, лесен за носење.Предавателот изграден во DC/AC напон метар за мерење линеарни на 12-400 V DC/AC напон.Испраќачот и примачот се прикаже ниво на енергија, код, батерија, откриени напон тип и вредност, како и високо-напонски сигнализација.На предавателот има функција на авто-инспекција и двете предавателот и приемникот мора исклучување функција.Чувствителноста на приемникот може да се прилагоди или рачно или автоматски.На предавателот има функција на авто-инспекција и двете предавателот и приемникот мора исклучување функција.Компактна структура, силен и издржлив, лесен за носење.Предавателот изграден во DC/AC напон метар за мерење линеарни на 12-400 V DC/AC напон.Испраќачот и примачот се прикаже ниво на енергија, код, батерија, откриени напон тип и вредност, како и високо-напонски сигнализација.Примена : Овој инструмент кој е широко се користат во комуникацијата кабел за изградба, електричен кабел за изградба, изградба на гасоводот изградба, телекомуникации кабли, напојување кола и електрични линија одржување е неопходен инструмент за одржување на персоналот.Откривање на кабли, електрични линии, вода/гас снабдување цевководи погребан во ѕид или на земја.Откривање на прекини и краток спој во кабли и електрични линии погребан во ѕид или на земја.Откривање на осигурувачи и доделување на тековната кола.Откривање и кратки прекини-кола во подно греење; Откривање на штекерите (подножјата) и дистрибуција на сокети откако случајно се покриени.

Останатите карактеристики

Voltage Measurement Range:
Transmitter
Output Signal:
Transmitter
Voltage:
Transmitter Max. AC/DC 400V
Cable Depth Measurement:
Receiver 0-2.5m (wall / underground cable)
Main Voltage Measurement:
Receiver 0-0.4m
Work Environment:
Transmitter & Receiver
Storage Temperature:
Transmitter & Receiver
Relative Humidity (no condensation):
Transmitter & Receiver
Measuring Height:
Transmitter & Receiver
Transmitter Battery:
1
Обновено

Слични понуди