.

.

New
Frey Научни 569885 PTC Вкус Хартија (12 Ампули од 100 Ленти)

Frey Научни 569885 PTC Вкус Хартија (12 Ампули од 100 Ленти)

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

Хартија тест ленти за учениците да се испита генетски детерминирани вкус одговори и да студира генетски трансфер на доминантна и recessive гени и случаен избор на публиката.Импрегнирана со phenylthiocarbamide (PTC) кои ги детектира присуство или отсуство на еден ген.Доаѓа во јасно пластика stoppered шишенцето за транспорт и складирање.На Frey Научни 569885 PTC Вкус Хартија е хартија тест ленти за учениците да се испита генетски детерминирани вкус одговори и да студира генетски трансфер на доминантна и recessive гени и случаен избор на публиката, е импрегнирана со phenylthiocarbamide (PTC) кои ги детектира присуство или отсуство на еден ген, и доаѓа во јасно пластика stoppered шишенцето за транспорт и складирање.Кога нерастворливи тест ленти се наоѓа на јазикот, седум од десет луѓе се детектираат вкус, додека другите три не вкус на ништо.На тест ленти мерки околу 1.5 x .25 инчи (H x W). (H е висина, вертикална оддалеченост од најниската до највисоката точка; W е ширина, хоризонтална оддалеченост од лево кон десно.) Наука производи се вклучат применета математика и наука принципи во училница и homeschool-базирани проекти.Наставниците во пред-К, основно и средно училници употреба наука колекции и производи заедно со наука, технологија, инженерство и математика (МАТИЧНИ) наставна програма да се демонстрира МАТИЧНИ концепти и реалниот свет на апликации преку рацете на активности.Наука проектите опфаќаат широк спектар на активности, како што се практични експерименти во областа на инженерството, аеронаутика, роботика, енергија, хемија, физика, биологија и геологија.Училиште Специјалност обезбедува наставни материјали и материјали под десетици брендови, меѓу нив и Мислам Математика, Делта Образование, Frey Научни, Childcraft, Училиште и Паметни.Компанијата, основана во 1959 година, е со седиште во Greenville, WI.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди