.

.

New
Ampco Безбедност Алатки СС-1D2-3/8 Приклучок, Стандард, Не Предизвика, Не-Магнетни, Отпорен на Корозија, 1 Диск, 2-3/8

Ampco Безбедност Алатки СС-1D2-3/8 Приклучок, Стандард, Не Предизвика, Не-Магнетни, Отпорен на Корозија, 1 Диск, 2-3/8

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

Не-Предизвика, Не-Магнетни Фабрика Меѓусебна Одобрени, Направени во САД, Beryllium Слободни.Не-Предизвика за употреба каде запаливи или запалива vapors, течности, прашина или остатоци се присутни.Не-Магнетни за користете го во близина на високо чувствителни магнетни опрема; МНР и Чиста Соба средини; Отпорни на Корозија дури и во најтешките средини.Пакет Димензии : 3.4375" L x 3.25" W x 3.25" Х. Ampco Безбедност Алатки СС-1 D2-3/8 Приклучок, Стандард, Не Предизвика, Не-Магнетни, Отпорен на Корозија, 1" Диск, 2-3/8".

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди