.

.

New
6875-1304 - до 10 ml - Whatman ГД/X Шприц Филтри, GE Healthcare - Пакет од 1.500

6875-1304 - до 10 ml - Whatman ГД/X Шприц Филтри, GE Healthcare - Пакет од 1.500

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

До 10 ml. 13 mm. -.Polytetrafluoroethylene (PTFE). 1.3 см.Whatman ГД/X шприц филтри од МОБ се специјално дизајнирани за филтрирање на слатка или на друг начин е тешко да филтер примероци со високо присуство на цврст отпад. -Стаклени влакна prefiltration магацинот за филтрирање поголем примерок тома со помалку назад притисок start-up -Висока вчитување капацитет за примероци со високо присуство на цврст отпад -Процеси три до седум пати повеќе волумен примерок од филтри без prefilter Стерилни ГД/X опции се исто така достапни од МОБ Healthcares Живот Науки бизнис.Изградена од полипропилен домување со prefiltration оџакот на Whatman GMF 150 (оценување на густина) и GF/С стакло микрофибер prefilters, ГД/X шприцеви овозможи исклучителни вчитување капацитет со висок проток за тешко-да-филтер примероци.Овој дизајн го спречува израстоци на назад притисок обично се предизвикани од блокирање на незаштитени мембрана.ГД/X шприцеви се погодни за capillary електрофореза, HPLC, и UV/VIS примерок подготовка кога се занимаваат со слатка или на друг начин тешко-да-филтер примероци со високо присуство на цврст отпад.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди