.

.

New
JRready Пакет со 2 Предмети JST2109-DT2 Рака Crimping Алатка за Отстранување Алатка за ПОЛНЕЊЕ Работа со АКТ-WS30 Мулти-Функција Прирачник Жица Stripper и ST6257 DT Солидна Барел Големина

JRready Пакет со 2 Предмети JST2109-DT2 Рака Crimping Алатка за Отстранување Алатка за ПОЛНЕЊЕ Работа со АКТ-WS30 Мулти-Функција

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

[ВКЛУЧУВА] New-DT2(нова верзија HDT-48-00) дава Мили-Стандард 8 впечаток crimp, кој обезбедува максимална затегнувачка цврстина со речиси во секоја затворена барел контакт.JRready Пакет со 2 Предмети JST2109-DT2 Рака Crimping Алатка за Отстранување Алатка за ПОЛНЕЊЕ Работа со АКТ-WS30 Мулти-Функција Прирачник Жица Stripper и ST6257 DT Солидна Барел Големина 16 позлатени DT Конектор Терминал.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди