.

.

New
UpBright 19V 3.42 AC/DC Адаптер за Замена за HP Compaq Presario PC CQ2014 CQ1-1125 CQ2112 CQ2128 CQ2200 CQ2201 CQ2000 603284-001 150 SG3770AP E-PC S10 C8257A 1600s 17XL265 CQ1-1001LA CQ1-1003LA

UpBright 19V 3.42 AC/DC Адаптер за Замена за HP Compaq Presario PC CQ2014 CQ1-1125 CQ2112 CQ2128 CQ2200 CQ2201 CQ2000 603284-001

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

Светот Широк Влезниот Напон 100-240 VAC 50/60 Hz.OVP, OCP, SCP Заштита (OVP : во Текот Напон излез Заштита.OCP : во Текот Тековната излез Заштита.SCP : излез Краток Спој Заштита).Тестирани Единици.Во Голема Работна Состојба.Up Bright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 цела година гаранција за услугите.Up Bright НОВИ 19 V 3.42 AC / DC Адаптер за Замена За Hp compaq presario pc cq2014 CQ1-1125 19 VDC 3.42 Amp Напојување Кабелот Кабел PS Батерија Полнач Мрежа ПСУ.Компатибилни со : HP Compaq CQ2112 CQ2128 CQ2200 CQ2201 CQ2202 CQ2203 CQ2204 CQ2205 CQ2212 CQ2228 CQ2230 CQ2280 Десктоп PC Компјутер; HP Compaq CQ2000 PC CQ2723 W H2 L89 AA#ABA CQ2724 LA CQ2728 LA CQ2730 LA CQ2000 UK CQ2009 F CQ2013 L CQ2018 AP Десктоп PC Компјутер; HP Compaq 603284-001 Лаптоп КОМПЈУТЕР; HP Prosignia 150 SG3770 AP E-PC S10 C8257 A SADP-65 KB AFA SADP-65 KBAFA PA-1650-01 FQ Presario 1600s 17 XL265 1800 T-800 1800 T-850;.Компатибилен со : HP Compaq Presario Сите-во-Едно CQ1-1001 LA CQ1-1003 LA CQ1-1020 CQ1-1130 CQ1-1004 LA CQ1-1006 D CQ1-1006 L CQ1-1007 D CQ1-1007 LA CQ1-1008 LA CQ1-1009 LA Q1-1010br CQ1-1011 AN CQ1-1011 CX CQ1-1011 D CQ1-1012 AN CQ1-1012 CX CQ1-1018 CX CQ1-1019 CX CQ1-1020 CQ1-1020br CQ1-1020 IX CQ1-1030 BR CQ1-1130 CQ1-1205 LA CQ1-1206 L CQ1-1206 LA CQ1-1207 D CQ1-1208 D CQ1-1210 AN;.Up Bright НОВИ 19 V 3.42 AC / DC Адаптер за Замена За Hp compaq presario pc cq2014 CQ1-1125 19 VDC 3.42 Amp Напојување Кабелот Кабел PS Батерија Полнач Влез : 100 - 240 VAC 50/60 Hz во Светот на Напон Користат електричната Мрежа ПСУ CECCCROHS 100-240.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди