.

.

New
Писмо Помине Уметност Налепници Азбука Помине Decals 3D Помине Уметност Материјали Holographic Карактер Стар англиски Нокти Налепници Дизајни англиски Букви Фонт Помине Н?

Писмо Помине Уметност Налепници Азбука Помине Decals 3D Помине Уметност Материјали Holographic Карактер Стар англиски Нокти

DEN 0.00

Тековен
Во продавницата

КОЛИЧИНА : ќе добиете 8 листови писма помине уметност налепници, модерен стил и шарени, кој може да ви понуди повеќе избори, ја задоволи вашата богата имагинација на ноктите DIY и да се создаде свој стил.ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ : Азбука нокти налепници се само-лепило и не бара лепак, само се отстрани налепница, а потоа се држи оваа 3 D помине decals на вашите нокти.Се применуваат врвот грб гел за да се печат да се направи налепници трае подолго.БЕЗБЕДНОСТ : Писмо помине decals се направени на животната средина-пријателски материјал, нетоксични и отпорни на вода.Ноктите се уште останува сјајни по отстрани налепници.Двете деца и возрасни може да се чувствуваат борат за употреба.ПРИЛИКИ : Писма, нокти налепници ќе биде најдобар подарок за вашите пријателки, вашата мајка, жена ти.азбука помине уметност налепници се совршени за дома помине DIY и професионални нокти салон.На доградба на акрилни нокти налепници се одлични за ноктите од прстите и ноктите украси.ПРОДАВАЧОТ УСЛУГАТА : Доколку имате било какви прашања во врска со нашите писмо налепници за нокти, ве молиме да бидат слободни да контакт.Ние ќе ви даде задоволителен одговор или целосно враќање на средствата.Производ lntroduction : Holographic Писмо Ноктите Уметност Налепници Стар англиски Азбука Помине Decals за на доградба на Акрилни Нокти Совети Маникир Декорација.Спецификација : Предмет Тип : Писмо Налепници за Нокти Материјал : Хартија Големина : Околу 3.9 во x 3.1 во Боја : Како на сликата покажува Количеството : 8 Листови англиската Азбука Помине Decals упатство за употреба : 1. Чистење на површината на ноктите. 2. Нанесен слој на ноктите со лак на вашиот избор. 3. Се чека за лак целосно да се исуши. 4. Користете помош на пинцета да се сфати помине налепница. 5. Стави шајка налепница на површината на ноктите. 6. Нежно притиснете за 10 секунди. 7. Завршница со топ грб/јасна лак на вашиот избор за да го запечати налепница.

Останатите карактеристики

Item Type:
Letter Stickers for Nails
Material:
Paper
Size:
About 3.9in x 3.1in
Color:
As the picture shows
Quantity:
8 Sheets English Alphabet Nail Decals
Instructions for use:
1. Clean nail surface. :
2. Coat layer of nail with nail polish of your choice. :
3. Wait for nail polish to dry completely. :
4. Use tweezers to grasp nail sticker. :
5. Put nail sticker on to nail surface. :
6. Lightly press for 10 seconds. :
7. Finish with top coat/clear nail polish of your choice to seal sticker. :
Обновено

Слични понуди