.

.

New
10 Тркалаат/Кутија Шарм Помине Foils Полски Налепници Метална Боја Ѕвездена Хартија Трансфер Фолија Обвива Лепило Decals Помине Уметност Украси Помине Уметност Декорац?

10 Тркалаат/Кутија Шарм Помине Foils Полски Налепници Метална Боја Ѕвездена Хартија Трансфер Фолија Обвива Лепило Decals

DEN 521.28

Тековен
Во продавницата

Се создаде доброто, прекрасен и high-end помине уметност стилови, толку светла и деликатна, добра опција за вас.Овие нокти фолија трансфер налепница изработени од еколошки материјали,овие foils се безбедни за употреба.Фолија налепница, ќе даде shinning ефект и ќе ви даде чувство, правење на вашиот ноктите сјајна и таинствена, и со вашите нокти ќе биде попривлечна.Притиснете фолија на ноктите по примена на обоени полски, само неколку секунди, ќе може да се добие парична казна помине уметност дизајн.Тоа може да се користи за редовно полски и УВ гел лак, почетниците, исто така може да се добие совршен помине уметност дизајн во минути.Совршен прилог на вашата шминка Соодветна за вашата партија или модерен изглед.Материјал : Plastic Sheet Големина : Околу 2.3*100cm Кутија Големина : 7*14.5 cm Пакет Содржина : 10 Ролни/ Кутија Помине Уметност Трансфер Foils Stickers How да се користат : 1. Нанесете слој на база на грбот на ноктите и лек за 120s од УВ/LED lamp2. Се применуваат боја гел како база боја и лек за 120s3. Нанесете слој на Ноктите Фолија Лепак и почекајте околу 5 минути, додека лепак станува white4. Притиснете го помине фолија модел на вашиот ноктите и отстранете ја надмине хартија .Нанесете слој на topcoat и лек.Answer : ___________________________ Note : Само над пакет содржина, други производи кои не се опфатени.Answer : ___________________________ Note : осветленост и различни монитори може да предизвика бојата на објектот во сликата малку се разликува од вистинска работа.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди