.

.

New
[2 Pack] Airtag Wristbands за Деца, Водоотпорен Силикони Воздух Ознака Види Бенд со Прилагодливи Бразлетна е Лесно да се Носат, Преносни Заштитна Носителот Случаи Компатибиле?

[2 Pack] Airtag Wristbands за Деца, Водоотпорен Силикони Воздух Ознака Види Бенд со Прилагодливи Бразлетна е Лесно да се

DEN 117.36

Тековен
Во продавницата

☀[Apple Airtags Случаи] Wristband и случајот целосно компатибилен со Apple Airtags 2021 Тракер и не попречување на сигналот на Airtag додатоци.Воздухот ознака watchband со прилагодливи врвка за околу рака за деца, тинејџери и постари лица. ☀[Ro HS Заверена Силикони] Airtag Wristbands направени од environmeantal не-toxi и odourless силикони producted строго според EU Ro HS директивата барања, кој е безопасен за тела.Покрај тоа, висок квалитет со силиконска вклучени во абење отпор, ленти, но да биде лесно да се расчисти. ☀[Прилагодливи Хривнија] Воздухот ознака види бенд со прилагодливи хривнија за деца, тинејџери и постари, нудејќи им на корисниците пријатен носи искуство, наместо на nerrow или лабава чувства. ☀[Shockproof & Преносни] Носи нашиот wristband, што го прави Airtags остануваат непроменети, дури и по намалувањето од 3 M според вистински тест, не се грижите за својата дневна штета, како гребење, шокантна и боење, итн.И лесни wristbands опремени удобно на Воздухот Ознака Tracker, на располагање да се носи на зглоб за играње улога во GPS tracker функција, така што корисниците можат да знаат децата' s трага, било каде и било кога. ☀[Идеален за Подарок] Airtag случаи со симпатична мачка уво appearence и 2 бои (Royalblue + Розова) за украсување Airtags, идеален за подарок.Што Ќе се Добие : 1 buc Royalblue Watchbands + 1 buc Розова Види бенд, НЕ вклучувајќи Airtag додатоци.Спецификација Материјал : Силикон Боја : Royalblue + Розова Функција : 1.Посебна спецификација компатибилен со Airtags 2021 Tracker. 2.Водоотпорен и лесни силикони. 3.Посебен дизајн Не попречување на сигналот на Airtags. 4.Лесни капаци со keychain за лесно да се носат.Она што Ќе Добиете за : 1*Royalblue Пурпурна Airtag watchband 1*Розова Airtag watchband answer : ___________________________ Note : Само Силикони случај за продажба, НЕ вклучувајќи Airtag додатоци.

Останатите карактеристики

Обновено

Слични понуди